Hulp nodig? 020-3315844
GOEDKOOP LAMINAAT KOPEN AMSTERDAM

Bij ons kunt u terecht voor meer dan alleen laminaatvloeren want de afwerking van uw laminaat behoort tot één van onze expertises. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment van verschillende plinten en ondervloeren.

Denkt u al een idee te hebben voor uw nieuwe woning of appartement maar bent u nog niet niet helemaal zeker? Anil Laminaat helpt u graag met deskundig advise op maat. Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website of breng een bezoek aan onze showroom in Zwanenburg.

GOEDKOOP LAMINAAT AMSTERDAM AANSCHAFFEN BIJ ANIL LAMINAAT

Anil Laminaatvloeren is gevestigd in Zwanenburg, u bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen. Mocht u woonachtig zijn buiten Amsterdam dan bieden wij ook de mogelijkheid om uw nieuwe laminaatvloer uit te kiezen bij de Anil Laminaat.

Hier bieden wij u een ruim assortiment met verschillende soorten, kleuren en maten laminaat. Wij bieden niet alleen vloeren van hoge kwaliteit maar ook nog eens scherp geprijsd. Wij helpen u daar graag verder met het kiezen van uw nieuwe laminaatvloer. Maar u kunt ook eenvoudig en snel bestellen via onze webwinkel.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met ons via: 020-3315844 of via stuur ons een e-mail naar: info@anillaminaat.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Volg ons op Facebook voor de laatste actie's en aanbiedingen