Het beste laminaat vind je bij ons.

Waarom Anillaminaat

Bij ons kunt u terecht voor meer dan alleen laminaatvloeren want de afwerking van uw laminaat behoort tot één van onze expertises. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment van verschillende plinten en ondervloeren.

Denkt u al een idee te hebben voor uw nieuwe woning of appartement, maar bent u nog niet niet helemaal zeker? Anillaminaat. helpt u graag met deskundig advies op maat. Bekijk ons uitgebreide assortiment op de website of breng een bezoek aan onze showroom in Zwanenburg.

ADVIES OP MAAT

Wij gaan samen met u de hele proces door. Van begin tot eind, wij blijven u helpen en adviseren waar het allemaal nodig is. Ons doel is niet alleen verkopen, maar ervoor zorgen dat u tevreden bent met de juiste keuze.

BETAALBARE PRIJZEN

Wij bieden niet alleen een ruim assortiment met verschillende soorten, kleuren en maten laminaat. Wij bieden vloeren van hoge kwaliteit, maar ook nog eens scherp geprijsd. Bij ons betaal je voor een eerlijke prijs.

GARANTIE

Bij ons staat kwaliteit centraal. Onze prachtige laminaten, zijn gemaakt van een uitstekend en goed kwaliteit. Wij bieden ook garanties aan. Dat wilt zeggen dat bij ontevredenheid, wij altijd met een oplossing komen.

Goedkoop Laminaat aanschaffen begint bij ons

Anil Laminaatvloeren is gevestigd in Zwanenburg, u bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen. Mocht u woonachtig zijn buiten Amsterdam dan bieden wij ook de mogelijkheid om uw nieuwe laminaatvloer uit te kiezen bij de Anil Laminaat.

Hier bieden wij u een ruim assortiment met verschillende soorten, kleuren en maten laminaat. Wij bieden niet alleen vloeren van hoge kwaliteit, maar ook nog eens scherp geprijsd. Wij helpen u daar graag verder met het kiezen van uw nieuwe laminaatvloer. Maar u kunt ook eenvoudig en snel bestellen via onze webwinkel.

Voor vragen en advies kunt u contact opnemen met ons via: 020-3315844 of via stuur ons een e-mail naar: info@anillaminaat.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Volg ons op onze social media kanalen.

Wij plaatsen regelmatig al onze aanbiedingen op onze facebookpagina. Wil je altijd op de hoogte zijn van de acties, aanbiedingen of ontwikkelingen binnen Laminaat Outlet Zwanenburg? Volg dan snel onze facebookpagina en blijf altijd up-to-date.

BEKIJK FACEBOOK
Close

ONZE KLANTEN

Bij onze klanten adviseren wij van begin tot eind. Wij krijgen dagelijks klanten die niet precies weten wat er bij komt kijken bij het kopen van een passend laminaat. Daarom staan wij uniek als het gaat om adviseren. Wij zitten daarom met jou aan tafel om je wensen te bespreken. Daarvoor nemen wij zeker alle tijd.

Advies
Bespreking
Inzicht

WIJ VINDEN KWALITEIT BELANGRIJK

Adviseren 95%
Communicatie 75%
Samenwerking 60%
Oplevering 85%
500

Appartementen

350

Projecten afgerond

25

Klanten

200

Verschillende keuzes

 

 

WIJ HEBBEN EEN PROFESSIONELE WERKWIJZE

Perfect Design

Wij verkopen laminaten die jouw huis een apart look geeft en wat natuurlijk uitstraalt.

Planed Structure

Wij komen onze afspraak na en daarom wordt er gewerkt met een strak planning.

Professioneel werknemers

Onze werknemers leveren altijd professioneel werk op.

Bezichtiging

Wij bekijken na alle afspraken jouw huis en maken een inschatting van de kosten.

Bedrijven

Wij richten ons niet alleen op huizen, maar ook kleine en grote bedrijven.

Goed advies

Onze werknemers zullen jou altijd een passend advies geven.